Despre noi, echipa Fabrica de Ii

Proiectul "Fabrica de ii" este un proiect de promovare a valorilor, traditiei, culturii si civilizatiei romanesti, tot ce este de calitate si universal valabil.

Free HTML5 Bootstrap Template

Activitatea de baza a firmei este productia de camasi populare si costume populare romanesti cusute manual pentru toate zonele tarii romanesti.
Povestea noastră alături de portul popular românesc este la început. Am studiat cu atenție fiecare detaliu specific al modelelor tradiționale, am identificat specificul portului fiecărei regiuni, am apelat la meșteri pricepuți pentru a reuși să creăm costume populare autentice.
Costumele pe care le creăm păstrează stilul tradițional atât prin model cât și prin modul de realizare pe care ne străduim să-l menținem cât mai apropiat de tehnicile de lucru populare.

Traditie-Fabrica de Ii

Free HTML5 Bootstrap Template

Colaborăm cu ansambluri de muzică și dansuri populare care, prin spectacolele pe care susțin dau viață costumului popular. Ne face deosebită plăcere să lucrăm pentru păstrarea tradițiilor populare românești.

Realizarea camasilor populare este realizata printr-o munca migaloasa care dureaza adesea chiar si saptamâni. In catalogul nostru de ii romanesti puteti gasi traditia, asa cum o echipa de mesteri populari incearca sa vi-o transmita.

Free HTML5 Bootstrap Template
Free HTML5 Bootstrap Template

Detinem o secție de broderie destinata brodării pieselor componente ale costumelor populare. Pentru a păstra tradițiile și pentru a ne apropia cât mai mult de tehnicile tradiționale, după faza de brodare, costumele sunt asamblate manual.

Comenzi realizate
Costume realizate
Metrii de cusatura

Fabrica de Ii din Pitesti - Arges

Daca v-am starnit interesul va asteptam cu drag sa comandati articolele comercializate pe site-ul www.fabricadeii.ro, sau a ne vuzitati la sediul nostru situat pe Strada Basarabiei, nr.17-parter, Pitesti-Arges.

Va multumim!